SafetySpray dreper effektivt COVID-19 Viruset (Se nyheter) med 99,99% effekt på samme måte som det har gjort på alle foregående Viruser produktet er testet ut på. Det viser seg at COVID-19 Viruset har samme struktur, som en liten boble som stikker seg på «piggen» SafetySpray genererer, Viruset sprekker og dør. Dette gir ingen «slitasje» på piggen så effekten fortsetter.

SafetySpray sine produkter blir brukt i stor stil i bekjempelse av COVID-19 viruset.

VIRUS

Virus og bakterier er de dominerende årsakene til infeksjoner. Virus forårsaker skade ved at de overtar kontrollen av celler i kroppen og bruker cellens bestanddeler til å formere seg og lage tusenvis av nye virus. Under denne prosessen blir cellene ødelagt, og nye celler blir invadert. Bare noen få virusinfeksjoner kan behandles med antivirale medikamenter, de fleste kan vi ikke behandle med medikamenter. Antibiotika (eks. penicillin) hjelper ikke mot virus.

Virus må komme seg inn i kroppen, dette er generelt igjennom luftveien, vi vet av andre studier av andre Virus blir i 80% av tilfellene overført i forbindelse meg direkte kontakt. Derfor er det viktig og være varsom med hva man tar på i ekstreme tider.  

Drikke mye vann, vaske hendene ofte og bruke maske, som forhindrer svevende Virus men også at det reduserer at man putter egen hender i munn og nese.  

https://helsenorge.no/koronavirus

Vi anbefaler alle og holde seg oppdatert på HelseNorge sine Web sider for å få svar på sine spørsmål rund COVID-19 og andre Viruser og Baktereier. 

Vi vet ikke riktig hvor lenge Covid -19 viruset lever på forskjellige flater, vi vet derimot at den er en kombinasjon av en rekke andre Corona viruser som er langt bedre kjent.

Modellen over gir et bilde av hvor lenge Corona viruser lever på forskjellige flater.

  • w-facebook
  • Twitter Clean

© 2019 SafetySpray AS    post@safetyspray.no