Overflatebehandling

Overflatebeskyttelsen fungerer annerledes en konkurrentene. I stedet for å forgifte eller dehydrere bakterier, legger produktet ned en beskyttende antimikrobiell barriere som dreper bakterier ved å punktere dem. Overflaten blir som en uendelig «spiker matte» som punkterer og dreper bakterier, virus og sopp.

Tradisjonelle desinfiserende produkter fungerer oftest ved å dehydrere med alkohol, og dermed forhindre deres evne til å utvikle seg. Denne effekten er derimot avsluttet så raskt alkoholen er fordampet, derfor snakker forhandlerne om å «nulle området»

Ved å behandle overflater med SafetySpray’s Overflatebeskyttelse, forblir disse overflatene som «spikermatter» og dreper bakterier, virus og sopp i lang tid fremover.

Vi har et betydelig bibliotek med over 140 tredjeparts kliniske studier fra hele verden som bekrefter produkteffektivitet mot 117 typer av bakterier, virus og sopp.

Dokumentasjon fra laboratorietester viser at behandlede overflater forblir bakterie -og virusfri med >98% i over 30 dager med en enkelt behandling.

Overflatebeskyttelsen er enkel å bruke og kan påføres med tåkespray eller enkel avtrekkssprøyte. Når den produktet har tørket ligger den antibakterielle og sopphemmende beskyttelsen til et bredspektret antimikrobielt desinfiseringsmiddel som permanent binder seg til overflater og gir uovertruffen resteffektivitet.

Ta kontakt med oss om dere ønsker et tilbud på produktet