Skip to content

Tjenester

Vi er alle omgitt av skadelige patogener som bakterier, virus og sopp.

Ettersom vi ikke lever isolert, er vi svært utsatt for kryssforurensning fra andre – 80% av bakteriene som gjør oss syke spres ved berøring.

 

Det nylige og dødelige utbruddet av Coronavirus er en påminnelse om hvor raskt vi kan bli utsatt for risiko og potensielt bli forurenset, bare ved å gjøre det dagligdagse.

Våre produkter dreper 99,99% av bakterier, virus, sopp og alger. Vår oppgave er å tilby så mye beskyttelse mot kritiske sårbarheter som mulig, både på huden vår og på overflatene som vi og, enda viktigere, andre berører.

 

Vårt utvalg av hudprodukter gir kontinuerlig beskyttelse i opptil 24 timer med bare én påføring på morgenen. Produktene er organiske, vannbasert. Er ultraskånsomme mot huden og vil ikke vaske av under den sedvanlige vaskerutinen.


Bildene er kun til illustrasjon

Spray "tåke"

Spray og tørk

Håndbeskyttelse

Spray "tåke/fogger"

Vi benytter sprøyter med en fin dyse (fogger) for å oppnå et jevnt resultat ved påføring av Safetyspray overflatebeskytelse. Dusjen fremstår mest som en tåke og brer seg uten synlig dråpedannelse på alle flater, for så å tørke inn i løpet av 5 til 10 minutter, avhengig av materialet den legger seg på.

Produktet skaper ikke lukt og kan heller ikke kjennes på flatene etterpå. Vanlig vaskerutine skal fortsette, uten at det har betydning for +30 dager standarden som vi jobber med.

Flater med høy aktivitet og mye vasking, kanskje i kombinasjon med sterke rensemidler, anbefaler vi å behandle hyppigere. Vi gjør en vurdering av den spesifikke situasjonen, men ved særlig høy belastning kan det være aktuelt å behandle overflaten ukentlig.

Spray og tørk

Spesielt utsatte områder, hvor det kan tenkes at tåkesprayen ikke dekker fullstendig, blir gått over for hånd. Dette kan dreie seg om betalingsterminaler, tastaturer, knapper, håndtak, vinduskarmer, skjermer, gelender, vannkraner, toaletter osv.

​Denne metodiske tilnærmingen eliminerer risikoen for at et område ikke er tilstrekkelig behandlet, samtidig som at vi kan fjerne ansamlinger av væske fra skjermer, vinduer etc.

Håndbeskyttelse

Vår Håndbeskytelse er en mildere utgave av det samme produktet. Den kan påføres bar hud på armer og hender hver eneste dag. Produktet dreper da all bakterie og virus på armene og hender, samt at den fungerer aktivt i mer enn 24 timer etter behandling, selv med normal håndvask igjennom dagen. 

Vi vet at over 80% av all smitte er grunnet fysisk kontakt med en forurenset flate. Kanskje trykker vi på en døråpner uten å reflektere over det. Senere tar oss til ansiktet med den samme hånden, slik vi gjør det mange ganger om dagen.

Hvis personen er behandlet med SafetySpray håndrens, vil bakterier, virus eller sopp uskadeliggjøres over kort tid. Den senere berøringen av ansiktet vil da ikke føre med seg den samme risikoen. Smitte fra en hånd ført til ansiktet er ellers den vanligste måten mikroorganismene trenger inn i luftveier og kropp.

Laboratorier som har testet og godkjent produktene